Hej kära gäster!

Nu har vi slagit upp portarna till vårat crêperie och det tycker vi känns fantastiskt roligt och spännande.

Ni hittar oss på Möbleri Mittbrodt’s mysiga innergård där Café Snickargården huserade innan. 

Vi som nu har tagit över den här fantastiska lilla lokalen har en gedigen kunskap om mat och dryck efter att vi båda har jobbat i över tio år på Sveriges främsta krogar.

Ni som har träffat på oss innan har troligtvis blivit serverade av oss på ett eller annat ställe här i Borgholm och ni vet att service och dryck är vår stora kärlek.

Nu när vi fick chansen att ta över detta härliga ställe med sin hemtrevliga, ombonade och lantliga stil så bestämde vi oss direkt att det här är något nytt vill vi göra under egen regi. Känslan man får här passar oss perfekt med vårt franskinspirerade tema med öländska influenser.

Här erbjuds nygräddade matiga galetter (bovetepannkakor)och smaskiga söta crêpes som kan ätas till lunch, middag eller varför inte en eftermiddagsfika! Självklart avnjuter man en god fransk cider till detta men det kommer även finnas goda viner och lite gott och blandat på ölfronten.

Med dessa små ord om oss och vårt lilla crêperie hoppas vi att vi får välkomna dig ”hem” till oss många gånger framöver!

Vi ses!
Charlotte och Daniel Norring

Läs mer