Meny

Galetter och crêpes kommer ursprungligen från Bretagne i Frankrike.

Galette är en huvudrätt av matig bovetepannkaka som är helt glutenfri. Bovete är inget sädesslag utan en ört. Galetten fyller man med ost och sedan fisk, skaldjur, kyckling, kött eller grönsaker. Variationsmöjligheten är oändlig. Vi använder oss av svenskodlat bovete från Wermlands Bovete som även är ekologiskt och KRAV-certifierat.

Crêpes är söta pannkakor som görs på vetemjöl från Limbacka Kvarn och fylls med frukt, bär, nötter, choklad, glass eller grädde. Gott som dessert eller till en fika.

Under skördefesten serverar vi en något mindre skördefest-anpassad meny. Serveras fredag-söndag. Alla våra matiga galetter och söta crêpes servera då som wraps då vi om vädret tillåter står ute på innergården och gräddar.

Vår skördefest-meny hittar ni under "Händer på crêperiet"

Se vår meny här