Tillbaka

Veckan Lunch: Serveras vardag mellan 11.00-14.00, 120:- på plats, 110:- take away, för meny se socialamedier

 

För de minsta barnen

  • Lilla grisen: Goudaost , rökt skinka, tomat 69:-

  • Lilla fransosen: Goudaost , ägg, rökt skinka, blandsallad 69:-

  • Lilla söta: Crêpe med sylt och grädde 55:- +vaniljglass 65:-

Galetter

  • Fisk och skaldjur

  • Krämiga räkan: Västerbottenost, räkröra, picklad rödlök, sikrom, pepparrot, citron 110:-/179:-

  • Salmone Medeteriano: Salmone Medeteriano: Västerbottenost, varmrökt lax, zucchini, spenat, semi-bakad tomat, basilika- och fetaostkräm, kavring, rostade solrosfrön 179:-

  • Vegetariskt

  • Bettan: Goudaost , betor, getfärskost från Höjdens Mejeri, honung, valnötter 120:-

  • Det våras för sparris:  goudaost, svensk grön sparris, gulärtshummus på öländska ärtor, vegansk ramslöksost, picklad lök, rostade hasselnötter, gröna skott 169:-

  • Kött

  • Rostbiff på grönbete: goudaost, Rostbiff från Mysinge, svensk grön sparris,  borretana lök, äggkräm med dragon, parmesan, gröna skott 179:-

  • Fransosen: Goudaost, rökt skinka från Västersläts gårdsbutik, ägg 120:-

  • Grisen i säcken: goudaost, krispig fläsksida från Västerslät, getfärskost från Höjdens mejeri, rostade solrosfrön 95:-/155:-

Veckan Sallad: Serveras med bröd, 149:-

Crêpes

  • Le Classique: smör, socker, och kanel eller citron 45:-

  • Rabarbernas rabarber: vispad basilika och citronpannacotta, rabarberkompott med kardemumma, kolasmulor, mandel 80:-

  • Koola nöten: hasselnötskräm, rostade hasselnötter, dulche de leche, söt-salt karamellglass 80:-

  • Nyttiga bananen: banan, hasselnötskräm, chokladsås, eko vaniljglass 80:-

  • Små citroner gula: citronkräm, italiensk maräng 69:-


Tillbaka