Tillbaka

Veckan Lunch: Serveras vardag mellan 11.00-14.00, 120:- på plats, 110:- take away, för meny se socialamedier

 

För de minsta barnen

  • Lilla grisen: Goudaost , rökt skinka, tomat 69:-

  • Lilla fransosen: Goudaost , ägg, rökt skinka, blandsallad 69:-

  • Lilla söta: Crêpe med sylt och grädde 55:- +vaniljglass 65:-

Galetter

  • Fisk och skaldjur

  • Krämiga räkan: Västerbottenost, räkröra, picklad rödlök, sikrom, pepparrot, citron 110:-/179:-

  • Nippon: Västerbottenost, egen gravad lax m. chili, soya och lime, karamelliserad vitkål, asiatisk gurksallad, gravad äggula, salladslök, yoghurt- och ingefärskräm 179:-

  • Vegetariskt

  • Bettan: Goudaost , betor, getfärskost från Höjdens Mejeri, honung, valnötter 120:-

  • Taffelfalafel: goudaost, egengjord falafel på öländska grå- och gula ärtor, picklade morötter, betor och rödlök, tahinisås 159:-

  • Kött

  • Tuppjuck: goudaost, varmrökt ungtupp från Vikingfågel, rotselleripuré, karamelliserad vitkål, chips på rotselleri och rödbeta, timjan- och vitlöksmajonnäs, riven gruyéreost 179:-

  • Fransosen: Goudaost, rökt skinka från Västersläts gårdsbutik, ägg 120:-

  • Grisen i säcken: goudaost, krispig fläsksida från Västerslät, getfärskost från Höjdens mejeri, rostade solrosfrön 95:-/155:-

Veckan Soppa: Serveras med bröd, 110:-på plats, 100:- take away

Crêpes

  • Le Classique: smör, socker, och kanel eller citron 45:-

  • Crêperiets crépe Suzette: konfiterad apelsin med rosmarin, eko vaniljglass, flamberad med Grand Marnier 135:-

  • Koola nöten: hasselnötskräm, rostade hasselnötter, dulche de leche, söt-salt karamellglass 80:-

  • Smäll karamell: bakad karamellpudding, chokladsås, puffat dinkel, krispigt bovete, vispad grädde 80:-

  • Nyttiga bananen: banan, hasselnötskräm, chokladsås, eko vaniljglass 80:-

  • Små citroner gula: citronkräm, italiensk maräng 69:-


Tillbaka