Veckan Lunch: Serveras vardag mellan 11.00-14.00, 120:- på plats, 110:- take away, för meny se socialamedier
För de minsta barnen
-
Lilla grisen: Goudaost
, rökt skinka, tomat 69:-
-
Lilla fransosen: Goudaost
, ägg, rökt skinka, blandsallad 69:-
-
Lilla söta: Crêpe med sylt och grädde 55:- +vaniljglass 65:-
Galetter
-
Fisk och skaldjur
-
Krämiga räkan: Västerbottenost, räkröra, picklad rödlök, sikrom, pepparrot, citron 110:-/179:-
-
Nippon: Västerbottenost, egen gravad lax m. chili, soya och lime, karamelliserad vitkål, asiatisk gurksallad, gravad äggula, salladslök, yoghurt- och ingefärskräm 179:-
-
Vegetariskt
-
Bettan: Goudaost
, betor, getfärskost från Höjdens Mejeri, honung, valnötter 120:-
-
Taffelfalafel: goudaost, egengjord falafel på öländska grå- och gula ärtor, picklade morötter, betor och rödlök, tahinisås 159:-
-
Kött
-
Tuppjuck: goudaost, varmrökt ungtupp från Vikingfågel, rotselleripuré, karamelliserad vitkål, chips på rotselleri och rödbeta, timjan- och vitlöksmajonnäs, riven gruyéreost 179:-
-
Fransosen: Goudaost, rökt skinka från Västersläts gårdsbutik, ägg 120:-
-
Grisen i säcken: goudaost, krispig fläsksida från Västerslät, getfärskost från Höjdens mejeri, rostade solrosfrön 95:-/155:-
Veckan Soppa: Serveras med bröd, 110:-på plats, 100:- take away
Crêpes
-
Le Classique: smör, socker, och kanel eller citron 45:-
-
Crêperiets crépe Suzette: konfiterad apelsin med rosmarin, eko vaniljglass, flamberad med Grand Marnier 135:-
-
Koola nöten: hasselnötskräm, rostade hasselnötter, dulche de leche, söt-salt karamellglass 80:-
-
Smäll karamell: bakad karamellpudding, chokladsås, puffat dinkel, krispigt bovete, vispad grädde 80:-
-
Nyttiga bananen: banan, hasselnötskräm, chokladsås, eko vaniljglass 80:-
-
Små citroner gula: citronkräm, italiensk maräng 69:-
|